Dorte Falch

Mindfulness-forløbet er en personlig udviklingsrejse, som hjælper dig til at  være mere i balance . Gennem træningen vil du opleve , at opnå en større indsigt i forhold til at bryde uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

Du vil i forløbet arbejde intenst med, at  opøve evnen til at være opmærksom og tilstede i NU’et er medvirkende til at give mere ro, mod til at give slip.

Programmet er videnskabeligt veldokumenteret og udviklet af Jon Kabat –Zinn v. Center for Mindfulness , University Massachusetts Medical School,USA.

Mindfulness har veldokumenteret effekt på bl. stress, depressioner, tankemylder, katastrofetanker, behov for kontrol, smerter og angst.

Jeg gennem min efterhånden mangeårige uddannelse som Mindfulness instruktør afholdt mange 8 ugers forløb.

Jeg har gennem disse oplevet væsentlige forandringer hos deltagerne.

Mange vender i øvrigt  beriget tilbage til træningen sammen med mig for at fastholde og vedligeholde de positive forandringer i at ´være i livet på livets betingelser´ på en forandret måde.

PRAKTISK INFO: Undervisningsforløbet er bygget op over 8 sessioner i et mindre hold på max. 7 personer og der holdes god afstand samt sprittes af.

De 8 sessioner vil foregår gennem 1 ugentlig session på 2 ½ time samt en afsluttende undervisningsdag ( lørdag) fra kl. 10-14.

Her vil der være en vekselvirkning mellem mere teoretiske oplæg, undervisning , guidede meditations, refleksioner øvelser samt støttende coaching . Desuden må du påregne hjemmeøvelser/ træning som en væsentlig del af forløbet.

Der vil i hver session være en pause , hvor du  tilbydes en sandwich og en vand.

Du vil ligeledes modtage 4 lydfiler fra min CD

Tilmelding & Priser

Intet planlagt for nuværende