Dorte Falch

Mindfulness handler om at være fuldt bevidst og opmærksom i nuet. På den måde kan man sige, at Mindfulnesspraksis giver os metoder til adfærdsforandringer. I de forskellige Mindfulness programmer arbejdes der med  kognitiv adfærdsterapi sammen med Mindfulnessmeditation.

Mindfulness programmerne er udviklet af Jon Kabat –Zinn v/ Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School, USA og programmerne  har været genstand for stor forskning.

Al evidens på dette områder bevidner markante forandringer i individetes sind samt målbare ændringer i hjernen. Man har gennem MRI-scanninger kunnet påvise forandringer I hjernen I frygtcenteret samt i områderne der har at gøre med opmærksomhed, koncentration og fornuftbaserede beslutninger at gøre.

Der er således solid evidens for, at mindfulness- baseret behandling kan reducere stress, modvirke angst, depression og andre belastende mentale tilstande.

Mindfulness er opbyggende for din trivsel og dit velvære. Mindfulness hjælper dig til at være mere i balance.

Gennem træningen vil du opleve at opnå en større indsigt i forhold til at bryde uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

Du vil arbejde intenst med at opøve evnen til at være opmærksom og til at være til stede i nuet, hvilket vil være medvirkende til at give mere ro og større mod til at give slip.

Jeg har gennem mit virke som mindfulness-instruktør afholdt adskillige 8 ugers forløb samt Mindfulness Retræter og har oplevet væsentlige forandringer hos deltagerne.

”Se dig ikke tilbage ,min ven Ingen ved, hvordan det hele begyndte. Frygt ikke fremtiden, intet varer evigt. Dvæler du ved fortiden eller fremtiden, Vil du miste øjeblikket” 

Rumi

Jeg tilbyder

Weekend-
retræte

Behov for at trække stikket ud fra en travl hverdag?

Retræten foregår i en stemningsfyldt rolig atmosfære og ramme.

Mindfulness virksomheder​

Mindfulness til virksomheder forebygger stress hos medarbejderne og afhjælper symptomer hos allerede sårbare og stressramte medarbejdere .