Dorte Falch

Gennem livet vil vi alle opleve at miste. Enten os selv, andre mennesker, relationer, følelser eller tilhørsforhold. Tab har mange ansigter, men fælles er, at det medfører sorgfølelse – og det er naturligt.

At miste er en stor smerte, og det er derfor vigtigt at håndtere sorgen og tabet, da livet også fortsat skal have mening og indhold igen.

Inspireret af en nylig, vellykket retræte afholder jeg i sommeren 2023 en hel uge på Sukkerfabrikken på Langeland – de perfekte rammer til at se ind i, mærke og heale og samtidig hjælpe med slutte fred med vores sorg og tab. Også selvom det er en gammel sorg.

Vi vil arbejde terapeutisk gennem gruppeterapi, og du vil i løbet af ugen blive tilbudt en individuel terapisession.

Der er gode muligheder for fordybelse, meditation og mindfulness og ophold i den skønne natur på Langeland.

Vi vil sammen skabe kontakt til og rumme sorgen, tabet og alle de dertil hørende følelser, for til sidst at blive i stand til at acceptere sorgen som en del af tilværelsen, men i en lettere version.

Udover sorgarbejdet vil der være netværk, kortere vandringer i den skønne natur tæt på skov og strand , foredrag, kreativitet samt kulturelle indslag og oplevelser.

PRAKTISK:
Dato: 5. juni til 9. juni 2023
Sted: Sukkerfabrikken Langeland, Tranekær.
Pris: 7.850,- kr. inkl. overnatning i enkeltværelse ,lækker sund økologisk forplejning samt div. kulturelle indslag.

ER DU INTERESSERET?
FÅ PLADSER- mindre hold!
Book din plads med det samme på info@dortefalch.dk

Oplys:
navn, adresse, postnummer og by samt telefonnummer og email. Så sender jeg dig mere info + bekræftelse på din reservation + din indbetaling af depositum kr. 2000, og du vil efterfølgende modtage en faktura.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

/Dorte

KONTAKT & priser

Kontakt via mail til 
info@dortefalch.dk
eller
30 89 49 86

5. juni til 9. juni 2023
Sukkerfabrikken Langeland, Tranekær.

Pris: 7.850,-